Loading...

Osmomartovska čestitka

Osmomartovska čestitka

Poštovane dame, uvažene koleginice,

Osmi mart, Međunarodni dan žena, svake godine nas podseti na emancipaciju, ravnopravnost i prava žena koja ni u današnjem vremenu nije lako ostvariti. Zbog svakodnevne borbe kao majke, supruge, bake, žene zaslužuju bolje i cenjenije mesto u društvu.
Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i poslovnom životu. Doprinos žena u društvu je vekovima unazad nemerljiv.
Narodno pozorište u Subotici danas zapošljava veliki broj ženu na različitim poslovnim pozicijama. Nastojimo da osiguramo sva zagarantovana prava žene kao radnika, rukovodioca i saradnika. Dobre rezultate, kao i male ili velike ciljeve koje ste pred sebe postavile, u poslovnim i privatnim planovima, želim vam da ostvarite u narednom periodu.
Ceneći vaš doprinos u svim segmentima rada našeg pozorišta, upućujem vama, kao i svim ostalim damama, iskrene čestitke povodom Osmog marta – Međunarodnog dana žena. Čestitam vam praznik uz želje da budete poštovane, voljene i uspešne, kako u porodici, tako i na poslu.

                                                                                                       Miloš Nikolić Upravnik Narodnog pozorišta