Loading...

Осмомартовска честитка

Осмомартовска честитка

Поштоване даме, уважене колегинице,

Осми март, Међународни дан жена, сваке године нас подсети на еманципацију, равноправност и права жена која ни у данашњем времену није лако остварити. Због свакодневне борбе као мајке, супруге, баке, жене заслужују боље и цењеније место у друштву.

Свуда и на сваком месту морамо инсистирати на равноправности, поштовању и једнакој заступљености жена у јавном и пословном животу. Допринос жена у друштву је вековима уназад немерљив.

Народно позориште у Суботици данас запошљава велики број жену на различитим пословним позицијама. Настојимо да осигурамо сва загарантована права жене као радника, руководиоца и сарадника. Добре резултате, као и мале или велике циљеве које сте пред себе поставиле, у пословним и приватним плановима, желим вам да остварите у наредном периоду.

Ценећи ваш допринос у свим сегментима рада нашег позоришта, упућујем вама, као и свим осталим дамама, искрене честитке поводом Осмог марта – Међународног дана жена. Честитам вам празник уз жеље да будете поштоване, вољене и успешне, како у породици, тако и на послу.

                                                                      Милош Николић Управник Народног позоришта