Loading...

Не очајавајте никад - премијера

Не очајавајте никад - премијера

На данашњој конференцији за медије, директор Народног позоришта из Суботице Милош Николић, редитељка представе "Не очајавајте никад" Оља Ђорђевић  и глумац Љубиша Ристовић, коме је поверена главна улога, представили су своје ново остварење и најавили премијеру за суботу 26. фебруара, од 19:30 часова на сцени "Јадран".

- За наше данашње обраћање медијима имамо леп повод. Наши глумци, редитељи, техничко особље и све остале колеге из суботичког Народног позоришта настављају са напорним радом и новим поставкама проверених и најбољих представа – рекао је директор Николић. Поред сјајних представа које имамо на нашем репертоару где се увек тражи карта више, веома ме радује то што ћемо имати још једну феноменалну представу "Не очајавајте никад" која ће се публици сигурно свидети. Зато их позивам да у суботу у пола осам увече дођу и да заједно уживамо у врхунском извођењу наших глумаца. 

Редитељка Оља Ђорђевић казала је да овај Нушићев комад није толико познат, а текст је у једном периоду био изгубљен.

- Нушић га је писао у тешком периоду живота, након губитка сина. Баш зато текст има много мањкавости, јер га је писао човек који више није имао радост у животу. Нисам додавала оно чега нема, већ сам појачала оно што је у комаду дато – нагласила је она.

Глумац Љубиша Ристовић, коме је поверена главна улога у представи, овај комад описује као "лек за душу".

- Рад на овој представи дошао је у правом моменту. Иза мене је изузетно тежак период у приватном животу, где смо и супруга и ја били болесни, изгубили смо члана породице, а главна тема у кући била је болест и лекови. Рад на овој представи је био спас за моју душу. Искрено се надам да ће и публика ову представу доживети управо тако – рекао је на крају Ристовић.