Vesti

Završetak sezone Drame na mađarskom jeziku

17.06.2016

Dobitnici nagrada:

Video

Završetak sezone

16.06.2016

Drama na srpskom jeziku Narodnog pozorišta sinoć je svečano završila sezonu. Najvernija gledateljka je Marija Ivić, a za radnike sezone izabrani su Goran Mačković i Dragan Lukić. Glumicom sezone, stručni žiri je proglasio Minju Peković, koja je najbolja i po glasovima publike. Glumac sezone po glasovima publike je Marko Makivić, a po oceni žirija Milan Vejnović.

Video

AUDICIJA!

07.06.2016

AUDICIJA!!! Drama na srpskom jeziku Narodnog pozorišta u Subotici raspisuje otvorenu audiciju za učešće u predstavi „Ruženje naroda u dva dela“ po tekstu Slobodana Selenića, u režiji Andraša Urbana. Pravo učešća na audiciji imaju studenti glume i diplomirani glumci, do 35 godina. Predstava će biti rađena u periodu 29.avgust – 7.oktobar 2016.
Potrebno je pripremiti monologe Upravnika Boštjana, Čapajeva ili Obrada, kao i jednu narodnu patriotsku pesmu, po izboru. Audicija će biti održana na sceni „Jadran“ Narodnog pozorišta u Subotici, 18.juna 2016. u 11h. Ponesite CV i nekoliko fotografija. Za tekstove monologa i dodatne informacije možete pisati na edenworth@gmail.com.

Video